Raad van Toezicht

Dina Koops
Als voormalig hotelier/restaurant eigenaar en werkgever, heb ik met diverse gemeenten, instanties en vooral met mensen moeten sparren,
om aan alle wet en regelgeving te voldoen. Ook heb ik diverse keren in mijn leven een nieuwe start gemaakt.
Ik geloof erg in zelfbeheer en het is mooi hoe het is neergezet door de stichting. En bovenal vind ik het bewonderenswaardig dat de stichting,
zelf hun broek op kan houden zonder gebruik te maken van subsidiegelden.
Gerdien Groenenberg
Ik heb bij diverse zorginstellingen gewerkt met verschillende doelgroepen. Dit is een geheel nieuwe doelgroep: werkenden daklozen. Eigenlijk raar dat de motor van onze maatschappij, wordt buitengesloten van hulpverlening en een vergeten doelgroep is. In tijden van vergrijzing, personeelstekort en 21 crisissen in Nederland is de stichting OpWegNaarHuis hard nodig en ik draag graag een steentje aan bij als lid van de Raad van Toezicht. 

Patrick Wong Loi Sing
Fytotherapeut, Drs. in de heel-geneeskunde en verloskunde en gespecialiseerd in kruidengeneeskunde.
Patrick zal o.a. toezien op het welzijn van de bewoners.

Ik heb de functie als toezichthouder aanvaard, voor de Stichting “Op Weg Naar Huis”. Sinds de kennismaking met Yolanda, hebben wij een gedeelde passie besproken  hoe wij in het leven staan, wat voor ons belangrijk is en bemerkte ik grote overlappingen van obstakels in het leven en hoe wij daarmee omgaan en om zijn gegaan tot nog toe.
Zelf ooit met (ex-)dak- en thuislozen gewerkt en met mensen die op bepaalde momenten in het leven voor grote (levens)vraagstukken hebben gestaan, zag ik het belang deze organisatie tot steun te zijn. Sterk gehecht aan het geloof in zelfbeschikking, vanuit bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden, waarin het recht op leven, op vrijheid en veiligheid, is het toezicht houden daarop, nu een verdichting erbij.
Zelf voor onnoemelijk veel uitdagingen gestaan en uiteindelijk doorstaan, heb ik de stevige basis die je in je draagt en gaandeweg op je levenspad (h)erkend en uitbouwt, heb ik ook, zowel in mijn eigen leven als bij de hulpvraag van anderen met bijvoorbeeld gezondheidsklachten, die permanentie steeds ervaren.
Vanuit deze kwaliteiten, versterkt met de ervaringen, hoop ik deze Stichting met haar doelstellingen goed tot steun te mogen zijn.

 

Presentatie en foto’s van onze Raad van Toezicht volgt spoedig.