Raad van Toezicht

Mimouna Hadad
Werkzaam bij de gemeente op de afdeling gemeentelijke belastingen en zal o.a. toezicht houden op de financiën van de stichting.

 

Patrick Wong Loi Sing
Fytotherapeut, Drs. in de heel-geneeskunde en verloskunde en gespecialiseerd in kruidengeneeskunde.
Patrick zal o.a. toezien op het welzijn van de bewoners.

Ik heb de functie als toezichthouder aanvaard, voor de Stichting “Op Weg Naar Huis”. Sinds de kennismaking met Yolanda, hebben wij een gedeelde passie besproken  hoe wij in het leven staan, wat voor ons belangrijk is en bemerkte ik grote overlappingen van obstakels in het leven en hoe wij daarmee omgaan en om zijn gegaan tot nog toe.
Zelf ooit met (ex-)dak- en thuislozen gewerkt en met mensen die op bepaalde momenten in het leven voor grote (levens)vraagstukken hebben gestaan, zag ik het belang deze organisatie tot steun te zijn. Sterk gehecht aan het geloof in zelfbeschikking, vanuit bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden, waarin het recht op leven, op vrijheid en veiligheid, is het toezicht houden daarop, nu een verdichting erbij.
Zelf voor onnoemelijk veel uitdagingen gestaan en uiteindelijk doorstaan, heb ik de stevige basis die je in je draagt en gaandeweg op je levenspad (h)erkend en uitbouwt, heb ik ook, zowel in mijn eigen leven als bij de hulpvraag van anderen met bijvoorbeeld gezondheidsklachten, die permanentie steeds ervaren.
Vanuit deze kwaliteiten, versterkt met de ervaringen, hoop ik deze Stichting met haar doelstellingen goed tot steun te mogen zijn.

 

Presentatie en foto’s van onze Raad van Toezicht volgt spoedig.