Vertrouwenspersoon

Mijn naam is Anne-Toos van Gilst, ik ben de vertrouwenspersoon voor stichting OpWegNaarHuis.

Mijn hele leven heb ik in Oud Beijerland gewoond en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Ik geniet ervan om voor mijn dieren te zorgen, met de honden te trainen en ik vind het ook leuk om creatief bezig te zijn. Momenteelben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg, dit doe ik met veel plezier.

Toen ik 16 jaar was liep ik mijn eerste stage in de gehandicaptenzorg en sindsdien ben ik altijd werkzaam geweest in de zorgsector.
Ik vind het heel fijn om mensen te helpen en er voor anderen te kunnen zijn en ik ben er graag om ook jou te helpen.
Is er iets wat je kwijt wil, heb je klachten over stichting OWNH, of heb je hulp nodig?
Stuur gerust een mailtje naar: atvgilst@stichting-opwegnaarhuis.nl of bel mij op 06-21472533